пʼятницю, 11 січня 2008 р.

Запущено службу підтримки на TYPO3.org

Все більше і більше виникає потреба у створенні служби підтримки користувачів системи управління сайтом TYPO3 CMS. Хоча такого роду служби вже існують але ними користується лише обмежене коло користувачів TYPO3 CMS, їх могло би бути і більше але велика кількість користувачів не знайомі з таким Інтернет сервісом, як MailingLists (Network News Transfer Protocol) та програмним забезпеченням для користування цим сервісом.
Часто запитують: „Чому на TYPO3.org немає форуму підтримки користувачів TYPO3 CMS?” Команда TYPO3.org шукала рішення, яке б задовольняло більшість користувачів TYPO3 CMS.
Рішення є і проблема, скажемо так, частково вирішена. Для цього було використано вже наявну базу MailingLists з сервера lists.netfielders.de і створено на базі TYPO3 CMS спеціальний веб інтерфейс зручний у користуванні для більшості користувачів TYPO3 CMS.
Тепер всі бажаючі можуть користуватися базою Інтернет сервісу MailingLists з сервера lists.netfielders.de за Інтернет адресою support.typo3.org. Нехай вам щастить!

Немає коментарів: